AKH Viena

Revolut

sâmbătă, 29 mai 2010

CautareaAjunsi acasa dupa dezamagirea de la Bucuresti am inceput sa cautam pe internet dar cu precadere in Europa o solutie a problemei noastre.
Am cautat tot ce are legatura cu esofagul cu, chirurgia esofagului.
Am gasit diverse spitale universitare de prin Franta, Germania, Austria, Anglia, Belgia la care am trimis zeci de mail-uri, dar dupa o saptamina de cautari nu am primit nici un raspuns.
Am gasit o doctorita(sau asistenta) in Italia care vorbise cu medici de la clinica unde lucra(particulara) si se putea face interventia acolo dar se facea clasic si recuperarea era de lunga durata cu toate ca pretul de acolo pentru o luna de spitalizare ajungea intre 5-7000 euro.
Intre timp ca sa mai uitam de acel sumbru diagnostic am inceput sa mergem pe la manastiri pentru a gasi macar linistea sufletesca daca cea trupeasca era un vuiet de durere.
Am fost la manastirea de la Vladiceni Iasi, unde acolo slujeste parintele Calistrat.
Dupa ce am stat de vorba cu el si ne-a dat un licar de speranta si spunindu-i ca am cautat pe internet prin mai multe tari el a spus ca Austria este cea mai buna alegere.
Ajunsi acasa am tot cauta pe internet si am gasit Blogul lui Andy Mihail caruia i-am spus ca am trimis mail la AKH si nu am primit nici un raspuns.
Si Andy ne-a sfatuit sa folosim faxul. Si asa am trimis zeci de faxuri nu numai la AKH.
Intr-o zi de vineri a sosit pe mail raspunsul de la AKH precum ca faxul a fost directionat spre chiurigia toracica, dar la chirurgia esofagului. Acolo este o sectie care se ocupa numai de boli ale esofagului.
Problema a fost preluata de Univ.Prof. Dr. Johannes Zacherl un om deosebit.
A urmat corespondenta pe mail cu dumnealui, care a cerut Cd cu tomograful.
Am trimis Cd cu un curier rapid si in 48 ore era la vienna la profesor pe masa.
Dupa studierea Cd a spus ca vede ca poate extirpa acea tumoare cu ajutorul robotului.
Ce am remarcat din aceste discutii pe mail, incerca sa imi ofere toate informatiile necesar mie ca sa imi dau seama ce se intimpla acolo si ce se va intimpla la vienna.
Cred si nu exagerez cu nimic dar mai mult am vorbit pe mail cu profesorul decit cu medici din bucuresti pe care ii aveam in fata.
La noi nu este comunicare intre pacient si medic.
Adresa personala a minunatului medic de numai 43 ani cu un CV impresionant.
Univ.Prof. Dr. Johannes Zacherl

pestisori

Booking.com