AKH Viena

Revolut

vineri, 3 ianuarie 2014

Drumul spre Clinica AKH Viena și Rudolfinerhaus Austria: Update soft telefoane si device cu andoid de la So...

Drumul spre Clinica AKH Viena și Rudolfinerhaus Austria: Update soft telefoane si device cu andoid de la So...: Dacă doriți să faceți update oficial la aproape orice telefon sau device marca Sony, vă recomand următorul site unde găsiți toate descrie...

Update soft telefoane si device cu andoid de la Sony prin Sony Ericsson Update Service

Dacă doriți să faceți update oficial la aproape orice telefon sau device marca Sony, vă recomand următorul site unde găsiți toate descrierile necesare pentru a face update.
Se poate face doar două lucruri cu S.U.S(Sony Update Service), să reparați sau să instalați cea mai nouă versiune Android pe smartphone-ul tău. După update va funcționa numai cu cel mai recent firmware disponibil pe siteul Sony, dar nu se poate reveni la o versiune anterioară.
Cel mai important este faptul, că în timpul firmwarel-ui se vor șterge definitiv toate datele de pe telefon (fără card de memorie extern, dar recomand scoaterea cardului microSD din telefon înainte de update).
De ce am nevoie pentru update!
Conexiune la Internet (preferabil în bandă largă)
Cablu USB pentru a conecta telefonul la laptop
Și un calculator cît de cît potent
Deschideți S.U.S(Sony Update Service) și va apărea următoarea fereastră

Următoarea etapă, citiți instrucțiunile afișate.


Bifați  căsuța că acceptați acordul de licență, ca în următoarea imagine.
După ce ați terminat acest lucru, trebuie să cautați în lista afișată telefonul dumneavoastra sau device(numai cu sitem de operare android).
După ce îl găsiți, da-ți click pe modelul ales și după aceea pe Next sau Următorul ca în imaginea de mai jos.


Urmați instrucțiunile afișate. Acestea pot fi diferite de la telefon la telefon.
Citiți-l cu atenție, dacă nu urmați pași nu veți putea face update la smartphone-ul dumneavoastra!
După aceea vor apărarea mai multe ferestre ca în imaginile de mai jos.


După S.U.S s-a conectat va începe să descarce ultima versiune de firmware pentru smartphone-ul selectat. Dacă ați descărcat deja acest firmware cu alta ocazie în trecut, acesta va fi instalat imediat, fără a îl mai descărca.


În cele din urmă softul va fi instalat pe smartphone, dar deconectați telefonul numai cind vi se cere acest lucru și porniți-l. Este posibil să dureze mai mult prima pornire așa că nu vă speriați numai prima dată dureaza mai mult.
Va apărea urmatoarea fereastră

Dacă vă apare acest mesaj însemnă ca update s-a făcut cu succes și ați instalat cel mai recent firmware pentru smartphone-ul dumneavoastră!
Eu am facut update la smartphone-ul meu un Xperia Z(în garanție) de la Andoid 4.2.2 la 4.3 și la un Sony Ericsson MN800.
Important este să aveți un laptop cu bateria încărcată nu cumva accidental să se întrerupă curentul electric în timpul procesul de instalare a softului, ca poate fi fatal telefonului, dar si telefonul să aibă bateria încarcată cel putin 50%.
Totusi rămine la aprecierea dumneavoastra dacă vreți să faceti update sau nu pentru ca vă asumați anumite riscuri(eu mi-am asumat).
Softul de la Sony respectiv S.U.S îl puteți descărca de aici
Mult succes!

pestisori

Booking.com