AKH Viena

Revolut

vineri, 18 martie 2011

HTC Wildfire
Acum că tot suntem la mîna lui Cristian China-Birta zis și Chinezul să scriu ceva despre un produs HTC.
Dece HTC??, pentru că dețin un produs HTC, un HTC Touch2 T3333 de care sunt foarte multumit. Un adevărat computer portabil dar și un bun navigator.
Din toate telefoanele avute și trântite, acesta rezita cu stoicism.
Am ales HTC Wildfire, pentru că este luat în vizor pentru următoarea achiziție.
Wildfire este un telefon stilat, prietenii tăi nu au fost niciodată mai aproape de tine prin Facebook, Twitter sau Flickr. Atunci când doriţi să actualizaţi profilurile dvs., le puteţi actualiza imediat accesînd paginile pur și simplu.
Poți activa o multime de widget-uri pe ecran care să îți ușureze căutările, în acest sens există chiar şi o bibliotecă widget online.
HTC Wildfire vă ajută să rămâneţi conectat cu cei care sunt cel mai importanti pentru tine prin intermediul HTC Sense.
Distracția și prieteni sunt doar la un click distanță cu ajutorul “HTC's Friend Stream” aceasta adună şi afişează actualizările, fotografiile și mesajele de la reţelele sociale precum Facebook, Twitter, Flickr.
Întotdeauna cînd cineva te sună și are cont pe Facebook îți apare pe lîngă numărul și numele apelantului, informații din contul acestuia precum și fotografia din status.
Construit pe inteligentul Google Android OS, HTC Wildfire, vine complet echilpat cu toate serviciile Google pe care le stim și le îndrăgim.
Vom găsi cu ușurință drumul cu Google Maps, iar cu prietenii putem vorbi cu Google Talk, sau să ne citim e-mailuri de pe Gmail.
Fiind coordonat de Android OS vom putea obţine, de asemenea, acces la mii de aplicaţii prin intermediul Android Market. În magazin găsiți aproape orice, de la aplicaţii de cumpărături cu cel mai bun preţ, până la aplicaţii inteligente de călătorie şi chiar jocuri.
Încă nu am terminat cu prezentările Wildfire are o sonerie inteligentă și politicoasă, în momentul cînd ridicăm telefonul să vedem cine sună acesta(soneria) își micsorează intensitatea acesta datorită unui G-sensor încorporat în telefon.
Dacă ți-ai scăpat cheile pe jos dar telefonul nu, pe scară sau stradă este întuneric, nimic mai simplu poți folosi HTC Wildfire ca o lanternă să poți căuta cheile.
Ar mai fi multe de prezentat dar sigur că le ve-ți găsi la rubrica HTC Wildfire
Cîteva date tehnice:
Platformă
Android™ 2.1 (Éclair) cu HTC Sense™
Viteza de procesare a procesorului
528 MHz
Camera
Cameră color de 5 megapixeli
Auto focus și flash
Geotagging
Senzori
Senzor G
Busolă digitală
Senzor de proximitate
Senzor pentru lumina ambientală
Conexiuni
3G:GPRS:EDGE:
Wi-Fi™:IEEE 802.11 b/g
Bluetooth® 2.1 cu Enhanced Data Rate
A2DP pentru căști stereo wireless
FTP și OPP (object push) pentru transferul de fișiere
Stocare
ROM: 512 MB
RAM: 384 MB
Slot de memorie:
Card de memorie microSD™ (compatibil SD 2.0)
Suportă maximum 32 GB
Rețea
Europa:
HSPA/WCDMA: 900/2100 MHz
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Asia Pacific:
HSPA/WCDMA: 900/2100 MHz
GSM: 850/900/1800/1900 MHz
Localizare
Antena GPS internă
Google Maps™
HTC Footprints™
Gageturile de top fiind la modă sunt promovate într-o campanie Quickmobile.

Drakkarious, instalare fişier nesemnat în symbian

Nu demult am achiziționat un Nokia E65 luat la o combinație cu un Nokia E61.
Toate bune și la locul lor numai ca nu pute-am sa instalez orice program pe el imi afișa de fiecare dată “Certificat error” sau „Certificatul a expirat”, intr-un cuvint nu suferea anumite softuri.
Pe E61 l-am rezolvat ușor cu ajutorul lui „Drakkarious”, și acest soft are mai multe variante de la 2.01; 2.02; 3.01, o folosiți pe cea care vi se potriveste.
Dar ghinionul meu a fost că înainte de a rezolva problema cu certificatele am facut update la softul telefonului cu ajutorul lui OVI, greșeală fundamentală și am ajuns la varianta de soft E65 firmware upgrade 4.0633.74.00 RM-208 .
După ce m-am chinuit o zi întreagă cu toate variantele de „Drakkarious”, am început să caut pe forumuri, pe bloguri etc, să găsesc soluția.
Am primit un răspuns sec, nu va merge deocamdată cu această variant de soft și nici nu merge sa revin la vechea variant de soft(aici părerile sunt împărțite alți baieți susțin că ar merge).
Deci, dacă NU aveți această variantă de soft, merge rezolvat telefonul să nu vă mai spună că v-a expirat cetificatul, dupa cum urmează.
Pentru început vă trebuie o variantă a lui Drakkarious 3.01 FP1,FP2 & PreFP1, iar varianta Drakkarious 2.0 FP1 & PreFP, aici gasiți și toate instrucțiunile de folosire dar în engleză. Eu vă recomand să folosiți browserul Crome pentru a putea traduce pagina și sincer o traduce acceptabil.
I).Pentru început trebuie să schimbați data telefonului la 15-05-2007.
II).După aceea instalați Drakkarious acesta va instala în folderul “Instalări”, următoarele aplicații:
CapsOn
CapsOff
HelloCarbide
X-plore
În timp ce instalați Drakkarious 3.01 FP1,FP2 & PreFP1.sis, veți fi nevoiți să selectați, în funcție de categoria din care face parte telefonul vostru (FP1 & PreFP1 sau 2.01 3250 5500 E50 E51 E61):
Trebuie să lasați bifată căsuța care corespunde telefonului dumneavoastră
Telefoane compatibile Pre-FP1:
Nokia N77
Nokia E61i
Nokia E65
Nokia N93i
Nokia N91 8GB
Nokia E62
Nokia N93
Nokia N73
Nokia N80
Nokia N71
Nokia N92
Nokia E70
Nokia E60
Telefoane FP1:
Nokia 6124 classic
Nokia N82
Nokia N95-3 NAM
Nokia N95 8GB
Nokia N81
Nokia N81 8GB
Nokia 6121 classic
Nokia 6120 classic
Nokia 5700 XpressMusic
Nokia 6110 Navigator
Nokia E90 Communicator
Nokia N76
Nokia 6290
Nokia N95
Telefoane FP2:
Nokia 5320 XpressMusic
Nokia N78
Nokia N96
Nokia 6210 Navigator
Nokia 6220 classic

III.).Dupa ce a-ți instalat Drakkarious urmează partea cea mai importantă:
a).Lansați X-plore, apăsați tasta “0”, Bifati cele 4 casute (la varianta Drakkarious 3.01 ele sunt deja bifatele, lăsați-le așa, ele vă arată folderele ascunse din telefon)(cele 4 sunt: Show Hiden files, Show ROM drives, Show RAM drives, Show system files/folders)
b).Fără să închideți X-plore intrați în meniu și rulați HelloCarbide(ca să nu închideți X-plore apasați direct tasta meniu și el va rămîne deschis dar în spate)
c).Lansați aplicația Hellocarbide apoi apăsați Options, apoi Menu1 și apoi YES de cate ori este nevoie(4-5ori parcă)
d).Mergeți înapoi la X-plore și dezarhivați fisierele, installserver.exe și CProfDriver_SISX.ldd din arhiva situată din c:\hack.rar, în c:\sys\bin
Dacă nu găsiți c:\sys\bin dezinstalați Drakkarious și încercați alta variantă, dacă nici cu alta variantă de Drakkarious nu gasiți c:\sys\bin, înseamnă că aveți o variantă de soft la telefon care nu merge hăcuită cu această metodă.
e).Restartați telefonul.
f). Modificați data din telefon
Dacă totul a decurs fără erori, acum teoretic dar și practic trebuie să instalați tot ce vreti pe telefon chiar dacă nu are semnătură.
Spor la instalări.
Aici gasiți și un tutorial despre Drakkarious, dar nu are sonor.

pestisori

Booking.com