AKH Viena

Revolut

duminică, 20 martie 2011

Semnarea aplicatiilor cu ajutorul OPDADupa experiența neplăcută pe care am avut-o cu un Nokia E65 pe care nu puteam instala programe care nu aveau certificat agreat, după ce am facut greșeala să fac un upgrade la soft(nerecomandat decît după ce consultați forumurile să vedeți dacă sunt probleme) cu versiunea E65 firmware upgrade 4.0633.74.00 RM -208, am continuat să fac săpături pe internet și am gasit pînă la urmă rezolvarea problemei(merg pe premiza că ce este făcut de mîna omului se poate face și desface).
Deci întrun cuvînt vă trebuie un certificat semnat personalizat după IMEI-ul telefonului dumneavoastră ca să nu mai primiți acel mesaj “certificate error , sau certificat expirat”, nimic mai simplu aveți cel putin două site-uri unde puteți obține ceste certificate.
Prima variantă:
Trebuie să vă înregistrați cu user și parolă, pe siteul chinezesc OPDA
Aici trebuie să vă creati un cont și să urmași pași următori din tutorial
După înregistrare durează cel mult 24 de ore pînă primiți, certificatul personalizat dupa imei-ul telefonului(fișier) și o un alt fisier numit Key(și el personalizat tot după imei).
După aceeaia trebuie sa descărcați un soft care se numește SignSIS și care vă ajută să semnați toate programele care doriți să le instalați pe telefon.
După ce le semnați (vezi foto) ele sunt gata de instalat pe telefon.
A doua variantă(fără înregistrare);
Pe acest site a lui Andy trebuie numai să vă scrieți imei-ul telefonului în prima căsuță și codul din partea dreapta și să urmați pași(în engleză, dar dacă folosiți browserul Chrome o să vă vină ușor să îl folosiți) și tot în maxim 24 de ore o să primiți trei fișiere(unul fiind acel program SignSis de care vă povesteam mai sus și care vă ajută să semnați programul) personalizate după imei-ul telefonului dumneavoastră și folosint același soft SignSIS, veți putea semna toate programele pe care doriți să le instalați pe telefon.
Vă atașez o fotografie cu folosirea acelui program SignSIS.
Aceste soluți prezentate sunt valabile pentru toate telefoanele mobilele dotate cu sistem de operare Symbian(cel puțin cele Nokia), dacă cumva nu vă descurcați cu instalarea programului Drakkarious.
Toți acești pași se efectuează pe calculatorul dumneavoastră, numai după ce ați semnat programul sincronizați telefonul ți instalați programul .
Daca totul a decurs fără eroare nu veți întîmpina greutăți în instalare.
Spor la semnat.

pestisori

Booking.com