AKH Viena

Revolut

miercuri, 30 martie 2011

Pînă și copii au personalitate

Târgului de Turism al României

În perioada 31 martie – 03 aprilie 2011, în cadrul Pavilionului Central din Complexul Expozițional Romexpo, se va desfășura cea de-a XXV–a ediție a Târgului de Turism al României.
Aici vor fi prezentate destinațiile pentru vacanța de vară, de către agențiile de turism, hoteluri și pensiuni din Bulgaria, Grecia, Turcia, Ungaria.

De asemenea, ambasadele acreditate la Bucuresti și respectiv: Cehia, Croatia, Bulgaria, Cipru, Chile, Emiratele Arabe Unite, Italia, Iran, Macedonia, Mexic, Peru, Serbia, Slovacia, Slovenia vor organiza standuri de promovare turistica.

Ofertele prezentate la târg vor beneficia de reduceri de pana la 20%.(pe hîrtie, nu mergeți la pomul lăudat cu sacul, pentru că nu o să gasiți mai nimic)
M-ai puteți întîlni o expozitie de arta fotografica denumită „Salbatic.Nocturn.Traditional”.

În cadrul Târgul de Turism al României, vizitatorii se vor putea bucura de un Parc de Aventură.

Dar în aceeași perioadă tot în incinta Complexul Expozițional ROMEXPO va avea loc Antique Market – Târg de obiecte de artă și antichități

În cadrul târgului Antique Market veți găsi expuse spre vânzare piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Tot în incinta Complexul Expozițional ROMEXPO, vizitatori vor avea bucuria de a vizita alt târg tot atât de interesant și anume expoziţia internaţională de medicină şi farmacie ROMMEDICA.

Acestă expoziție este organizată pentru a sprijini ideea de dezvoltare şi creştere a calităţii în sistemul medical din România.

La acest eveniment veți găsi expozanţi din 6 ţari: Austria, China, Italia, Marea Britanie, India şi România, reprezentând companii de aparatură şi soft medical, companii farmaceutice, companii de finanţare, firme de leasing, centre medicale şi asociaţii de profil.

În cadrul expoziţiei vor fi organizate mese rotunde pe teme de actualitate, acreditate cu puncte EMC, reflectând tendinţele din domeniul medical.

În concluzie pentru bucureșteni dar nu numai puteți îmbina utilul, cu plăcutul în acestă perioadă de sfîrșit de martie, planificînd unde să petreceți mult așteptatul concediul.

Vă doresc vizionare plăcută!

pestisori

Booking.com