AKH Viena

Revolut

marți, 9 august 2011

O apă curată şi purificată pentru tine si familia ta prin Osmoza InversaFiltre de apa prin osmoza inversa au fost creeate la inceput pentru cei care nu aveau surse curente de apa sau erau izolati pentru o perioada lunga de vreme de lumea exterioara

Cercetătorii americani, acum 40 de ani, au creat aparate de filtrare a apei dotate cu o membrană foarte asemănătoare cu membrana celulară. Această membrană este semipermeabilă şi blochează impurităţile, lăsând să treacă doar apa pură. Acest proces se numeşte osmoză inversă.

La început, aparatele au fost folosite în tratarea apei(apei reziduale) pentru zborurile NASA în spaţiu, în submarine şi în industria farmaceutică.

Practic, osmoza inversa este un proces fizic de filtrare în care molecule şi ioni sunt eliminati din apă, printr-o membrană semi-permeabilă. Această membrană semi-permeabilă este o membrana care va lasa anumiti atomi şi molecule de mici dimensiuni sa treacă, dar nu va permite altora de mari dimensiuni sa treaca.

Prin acest proces de osmoza inversa se filtreaza elemente chimice nedorite (Fier, Sodiu, Potasiu, Mercur, Zinc, Calciu, Magneziu, Siliciu, Clor, etc.), compuşi chimici organici şi anorganici (hidrocarburi, ierbicide, pesticide, cloruri, sulfaţi, nitriţi, azotaţi, etc.) şi impurităţi biologice de tipul virusurilor, bacteriilor şi chisturilor.

Practic osmoza inversă este cel mai adecvat procedeu de pe piata de producere a apei pure, concurând cu distilarea pentru obţinerea aceluiaşi grad foarte înalt de puritate.

Sisteme de osmoza inversa sunt foarte de întîlnite la casele rezidenţiale, din cauza capacităţii lor de a elimina acesti factori de contaminare chimici şi minerali.

Acesti factori afectează în mod direct gustul, mirosul şi chiar siguranţa apei potabile.

Sistemele de purificare a apei de uz caznic complet este format din 6 filtre(osmoza inversa) +filtru cu ultra violete+rezervor de 12l.

Mai multe detali despre sisteme de purificare, filtrare a apei la gasiti aici chiar si sisteme de plata in rate sau cu finantare Europeana

Dacă doriţi apă curată şi purificată pentru tine si familia ta, atunci puteţi obţine acest lucru cu ajutorul instalatiilor de purificare a apei prin osmoza inversa

pestisori

Booking.com