AKH Viena

Revolut

marți, 10 mai 2011

Reclame platite pe Facebook


Facebook a introdus un nou program de promovare, prin care utilizatorii sunt motivaţi financiar să privească anumite reclame.

Vizionarea reclamelor distribuite prin reţeaua Facebook este recompensată folosind sistemul de credite, fiecare reclamă fiind recompensată cu 1 credit sau echivalentul a 10 cenţi. Chiar daca nu se poate vorbi despre o recompensă substanţială, promisiunea unui câştig ar putea fi suficientă pentru acei utilizatori care petrec oricum foarte mult timp conectaţi la reţeaua Facebook şi doresc sa valorifice cumva acel timp.

Mesajele publicitare plătite vor apărea mai ales în jocuri, cum ar fi Crowd Star, Digital Chocolate şi Zynga.

Facebook colaborează cu Sharethrough, SocialVibe, Epic Media şi SupersonicAds pentru furnizarea de reclame în cadrul programului, precum şi TrialPay, un sistem de sondaje ai cărui participanţi sunt recompensaţi financiar.

Dan Greenberg, CEO pentru Sharethrough, a afirmat că iniţiativa luată de Facebook reprezintă o departajare de la sistemul tradiţional de reclame întreruptive, oferind mesaje publicitare cu caracter de divertisment, pe care utilizatorii vor dori să le privească şi să le trimită mai departe prietenilor.

Deşi câştigurile realizate nu pot fi transferate pe card-ul de credit, sistemul de credite Facebook ne oferă posibilitatea de a cheltui aceşti bani pentru a cumpăra diverse bunuri promovate în cadrul reclamelor pe care le vizionăm, sau alte bunuri virtuale disponibile în cadrul reţelei.

Surse;

www.go4it.ro

LG Optimus BlackLG Optimus Black - cel mai subtire smartphone la ora actuală

Cu o grosime de 9,6 mm şi greutate de numai 106 grame, Optimus Black este unul dintre cele mai suple dispozitive smartphone de pe piaţă. Modelul dispune de ecran NOVA Display cu diagonală de 4 inch, procesor la 1GHz, cameră foto de 5 MP cu autofocus şi blitz LED, modul Wi-Fi N, GPS, Bluetooth 2.1 şi radio FM, toate alimentate de un acumulator cu capacitate de 1500 mAh.

Inovatia nu se opreste aici: Optimus Black este prevazut cu Wi-Fi Direct, cel mai nou standard in ceea ce priveste conectivitatea in regim wireless. Pentru mai multe informatii despre Wi-Fi Direct , accesati acest link. Desi este prevazut cu un acumulator de 1500 mAh, Optimus Black are doar 109 grame, la acest fapt contribuind componentele si designul ingenios.

Optimus Black poate filma la rezoluţie 720p, iar pentru apeluri video avem la dispoziţie şi o cameră frontală cu rezoluţie 2 MP.

Sistemul de operare livrat este Android 2.2 (Froyo), împreună cu interfaţa Optimus UI 2.0, afişată pe suprafaţa unui ecran touchscreen capacitiv, cu rezoluţie 480 x 800 pixeli. LG a promis că va oferi şi opţiunea pentru upgrade la Android 2.3 (Gingerbread), de îndată ce pachetul de actualizare va fi finalizat.

Printre alte caracteristici, amintim jack-ul audio de 3.5mm, Bluetooth compatibil A2DP, GPS, Doc Viewer, pachet Google, accelerometru si senzor de proximitate pentru auto turn-off. Optimus Black suporta carduri microSD de pana la 32GB

Surse;

www.go4it.ro

www.lgblog.ro

pestisori

Booking.com