AKH Viena

Revolut

marți, 10 mai 2011

LG Optimus BlackLG Optimus Black - cel mai subtire smartphone la ora actuală

Cu o grosime de 9,6 mm şi greutate de numai 106 grame, Optimus Black este unul dintre cele mai suple dispozitive smartphone de pe piaţă. Modelul dispune de ecran NOVA Display cu diagonală de 4 inch, procesor la 1GHz, cameră foto de 5 MP cu autofocus şi blitz LED, modul Wi-Fi N, GPS, Bluetooth 2.1 şi radio FM, toate alimentate de un acumulator cu capacitate de 1500 mAh.

Inovatia nu se opreste aici: Optimus Black este prevazut cu Wi-Fi Direct, cel mai nou standard in ceea ce priveste conectivitatea in regim wireless. Pentru mai multe informatii despre Wi-Fi Direct , accesati acest link. Desi este prevazut cu un acumulator de 1500 mAh, Optimus Black are doar 109 grame, la acest fapt contribuind componentele si designul ingenios.

Optimus Black poate filma la rezoluţie 720p, iar pentru apeluri video avem la dispoziţie şi o cameră frontală cu rezoluţie 2 MP.

Sistemul de operare livrat este Android 2.2 (Froyo), împreună cu interfaţa Optimus UI 2.0, afişată pe suprafaţa unui ecran touchscreen capacitiv, cu rezoluţie 480 x 800 pixeli. LG a promis că va oferi şi opţiunea pentru upgrade la Android 2.3 (Gingerbread), de îndată ce pachetul de actualizare va fi finalizat.

Printre alte caracteristici, amintim jack-ul audio de 3.5mm, Bluetooth compatibil A2DP, GPS, Doc Viewer, pachet Google, accelerometru si senzor de proximitate pentru auto turn-off. Optimus Black suporta carduri microSD de pana la 32GB

Surse;

www.go4it.ro

www.lgblog.ro

Un comentariu:

athd spunea...

singura MAGARIE este faptulca ORANGE il ofera cu memorie INTERNA de numai 1G. SA NU MA CONTRAZICA NIMEMI PT. CA EU IL AM SI ESTE ASA CUM SPUN

pestisori

Booking.com