AKH Viena

Revolut

luni, 13 iunie 2011

O clinică de prestigiu in Vienna Rudolfinerhaus

O clincă sau mai bine spus spital privat în Vienna este și Rudolfinerhaus, ea este situată într-o zonă rezidenţială a Vienei și anume strada Billrothstraße 78 1190 Vienna, și ea datează de prin 1882.

Aici întîlniți medici care activează în cunoscutul AKH dar și profesori universitari ai facultăți de medicină din Vienna.

Prețurile de aici sunt sensibil mai scăzute decît în AKH, dar serviciile sunt la același standard, defapt în toată Austria serviciile sunt la superlativ.

Pe pagina oficila a clinici Rudolfinerhaus la secțiunea pacienți în partea dreaptă găsiți formularele pe care trebuie să le completați pentru a putea fi programați pentru internare sau tratament.

Pe pagina rezervată pacienților gasiți toate informațiile necesare inclusiv cele de orientare sau ce mijloace de transport trebuie să folosiți pentru a ajunge la clinică.

Mai exact toate paginile siteului sunt de real folos pentru pacienți, aici găsiți, unde, cum, cînd și ce trebuie să faceți pentru a beneficia de serviciile clinici.

Din motive de copyright mă rezum numai la această decriere restul o sa descoperiti singuri pe siteul clinici dar și cu ajutorul lui Google translate.

Va doresc numai bine iar în Austria să mergeți ca turiști nu ca pacienți.

pestisori

Booking.com