AKH Viena

Revolut

luni, 13 iunie 2011

O clinică de prestigiu in Vienna Rudolfinerhaus

O clincă sau mai bine spus spital privat în Vienna este și Rudolfinerhaus, ea este situată într-o zonă rezidenţială a Vienei și anume strada Billrothstraße 78 1190 Vienna, și ea datează de prin 1882.

Aici întîlniți medici care activează în cunoscutul AKH dar și profesori universitari ai facultăți de medicină din Vienna.

Prețurile de aici sunt sensibil mai scăzute decît în AKH, dar serviciile sunt la același standard, defapt în toată Austria serviciile sunt la superlativ.

Pe pagina oficila a clinici Rudolfinerhaus la secțiunea pacienți în partea dreaptă găsiți formularele pe care trebuie să le completați pentru a putea fi programați pentru internare sau tratament.

Pe pagina rezervată pacienților gasiți toate informațiile necesare inclusiv cele de orientare sau ce mijloace de transport trebuie să folosiți pentru a ajunge la clinică.

Mai exact toate paginile siteului sunt de real folos pentru pacienți, aici găsiți, unde, cum, cînd și ce trebuie să faceți pentru a beneficia de serviciile clinici.

Din motive de copyright mă rezum numai la această decriere restul o sa descoperiti singuri pe siteul clinici dar și cu ajutorul lui Google translate.

Va doresc numai bine iar în Austria să mergeți ca turiști nu ca pacienți.

3 comentarii:

Laurentiu spunea...

Dane, uite mailul primit pe blogul meu;
Buna ziua,

imi permit sa va deranjez ,chiar daca nu ne cunoastem.
V-am gasit cautand cu disperare informatii despre clinica AKH.Practic ,am gasit prea putine.Am vazut intii blog ul lui Dan Pitulice, apoi pe al dumneavoastra...
Va rog mult, daca m-ati putea ajuta cu informatii legate de nr. de fax la care sa trimit datele despre situatia mamei.(73 ani)
In 05.06 a facut un infarct si i s-a pus un stent,dar i s-a spus ca e o solutie de moment,ca va trebui sa i se faca o operatie pe cord ,un by pass.Numarul meu de mobil este 0746 110662,puteti sa ma sunati si va voi resuna eu,daca nu va deranjez prea tare.

va multumesc mult,
Maria Bufnea

Anonim spunea...

Buna ziua,

Cand aveti timp, va rog sa-mi lasati o adresa de mail la care sa va contactez pentru niste lamuriri in legatura cu clinica mentionata in articol.

Multumesc anticipat.

Dan Pitulice spunea...

dmarrek39@gmail.com

pestisori

Booking.com