AKH Viena

Revolut

marți, 24 mai 2011

Samsung Galaxy S IISamsung Galaxy S II

Dotările de invidiat, fără a face compromisuri, Samsung Galaxy S II se dorește a fi un dispozitiv dorit de orice iubitor al gageturilor. Citind presa de specialitate(go4it.ro) am găsit următoarele remarci.

Samsung Galaxy S II este de invidiat dimensiunile foarte mici pentru un smartphone cu ecran de 4.3 inch. Samsung Galaxy S II iese învingător la capitolul calitatea materialelor - un plastic de foarte bună calitate şi cu o textură plăcută la atingere, ce are totodată şi rolul de a nu crea disconfort dacă îţi transpiră mâinile şi care respinge categoric amprentele. Desigur, partea frontală dominată de ecranul touch lucios nu scapă de acest tratament inestetic.

Deasupra ecranului se află difuzorul, senzorii de lumină şi proximitate şi camera secundară pentru apeluri video şi auto-portrete. Sub ecran avem trei taste de control, două senzitive plasate în stânga şi în dreapta şi butonul de confirmare în centru (acesta trebuie apăsat).

Lipseşte butonul special pentru camera foto / video. Declanşarea se face prin atingerea ecranului în zona de focalizare dorită sau pe butonul virtual dedicat acestei acţiuni. Obiectivul camerei se află pe partea posterioară, flancat în dreapta de un LED Flash.

În fine, dacă înlăturăm capacul, observăm slot-ul microSD şi SIM slot-ul. Pentru a le accesa, trebuie să scoatem acumulatorul.

Se bucură de un sistem de operare OS Android 2.3 Gingerbread;

CPU Dual-core 1.2 GHz, GPU Mali-400 MP;

1 GB RAM;

16 / 32 GB memorie internă, slot microSD;

Ecran capacitiv Super AMOLED Plus, 4.3 inch, 480 x 800 pixeli;

Cameră de 8 MP, video Full HD 1080p @ 30 fps;

HSDPA, Wi-Fi 802.11, DLNA, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 3.0;

GPS, A-GPS;

Un mare plus la capacitatea de stocare internă (16 / 32 GB vs. 320 MB);

Prezenţa camerei frontale;

Capacitate de filmare Full HD 1080p vs 720p.

Display-urile sunt comparabile deocamdată din punct de vedere al dimensiunilor şi rezoluţiei, cât şi al calităţii imaginii

Interfaţa Samsung Galaxy S II este în conformitate cu ideologia de bază a sistemului Android - simplă şi rapidă. Cele şapte ecrane virtuale sunt mai mult decât suficiente pentru a ne plasa scurtături către aplicaţii şi widget-uri, iar integrarea hub-urilor Samsung (Music, Game, Readers, Social) aduce un plus de conţinut pentru pasionaţii de multimedia şi accesul facil la socializarea pe Internet.

Sigur va fi cel putin 2-3 luni cel mai bun de pe piață, doar să nu pregătească cei de la HTC ceva și mai bestial.

Sursa

Go4it.ro

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com