AKH Viena

Revolut

joi, 28 iulie 2011

Țeapă prin SMS de la numărul 0756365861

Astăzi în jurul orei 10.44 am refuzat să cîștig 50.000 de ron.

Nu de la vreun concurs de pe net, care cei drept nu îmi scapă nici unul, nici de la vreun magazin pe unde tot depun cupoane peste cupoane prin urnele nesătule sau de la vreun card de fidelitate pe care l-am uzat de cîte ori îl scot din portofel și îl tot încerc pe la casele de marcat cînd mai fac cîteva cumpărături.

Nu o sa vă vină să credeți de la un simplu SMS primit de la numărul 0756365861 ca mă anunța oficial citez:

“Felicitări:

Compania ORANGE împreună cu SUPER BINGO METROPOLIS vă anunță că ați fost câștigătorul(a) MARELUI PREMIU în valoare de 50.000 RONI(aici greșeală elementară se spune RON, dar cred că nu a luat BACUL).

Pentru detalii și informații contactaține(iar greșeală corect era contactați-ne sigur nu a luat bacul) la numarul 0756365861(acelasi număr de la care s-a trimis sms).

Cu toate că mi-a fost masacrat salariul cu 25% și bandajat apoi cu numai 11%, după multe alte creșteri ale benzinei și a altor produse NU pot să cred că pot cîștiga un premiu fără să particip la acel concurs, NU pot să cred că pot câștiga un premiu fără să mîzgălesc un colt de hîrtie și să îl bag în vreo urnă.

Trist este că există oameni care pot crede acest lucru care pot cade în plasa acestor excroci, acești vînzători de iluzii, care profită de naivitatea multora și primesc pe tavă numai cu ajutorul unui SMS datele dumneavostră personale.

Niciodata nu divulgați datele personale, nu le spuneți sau arătați la ce bloc locuiți, nu încărcați cartele telefonice la necunoscuți, numai la rude și prieteni(eventual).

Dacă cumva v-a luat valul câștigului și cumva ați încărcat vreo cartelă cu orice sumă și nu ați primit premiul promis(sigur nu îl veți primi) nu vă rămîne decît să vă prezentați la secția de Poliție de care aparțineți împreună cu telefonul de pe care ați încărcat acele cartele și să depuneți o reclamație.

Un lucru trebuie știut DACĂ AI FOST ANUNȚAT CĂ AI CÎȘTIGAT UN PREMIU ACEL PREMIU TREBUIE PRIMIT FĂRĂ SĂ FIE CONDIȚIONAT DE CEVA ANUME (ÎNCĂRCAT CARTELE SAU TRIMITEREA UNOR SUME DE BANI PRIN POȘTĂ SAU ÎN VREUN CONT), PENTRU CĂ ATUNCI NU SE MAI NUMEȘTE CĂ AI CÂȘTIGAT UN PREMIU.

În încheiere sper ca numărul celor care NU au răspuns pozitiv la acest SMS este cît mai mic vă doresc cît mai multe Premii Necondiționate.

Era să uit nu răpundeți la provocări venite de la numărul 0756365861 pentru că este o mare ȚEAPĂ

pestisori

Booking.com