AKH Viena

Revolut

miercuri, 28 noiembrie 2007

Halkidiki Kassandra
Primul concediu petrecut la mare în afara granițelor patriei și nu regret nici un euro-cent nici o secunda petrecută în afara granițelor.
Hotel Palladium este unul dintre hotelurile din Halkidiki, unde m-aș întoarce oricând cu placere in orice moment
Piscina impecabil de curată în lateral amenajat un jacuzzi, un angaja grec care în fiecare seară alinia sezlongurile lăsate de turiști vraiște, dimineața curăța de frunze și depuneri de nisip de pe fundul piscinei cu un aspirator special.
Camerele sunt mari, spatioase iar paturile sunt așa de reconfortante, încât e o placere să dormi în ele. Baia este dotată standard, cu toate utilitățile funcționale.
Mincarea a fost impecabila în fiecare zi la cină nu lipseau fructe de mare.
Cel mai frumos moment a fost cînd s-a organizat lîngă piscină o seară grecească la care au participat și turiști de la alte hoteluri din zona, o superbă formație de muzică grecească, fost un spectacol pe cinste care s-a lasat la final bineinteles cu farfurii sparte!
Singurul inconvenient de la acest hotel dar care nu privește direct hotelul dacă poat spune așa ceva, fost drumul pînă la plajă. Pînă acolo trebuia să mergi pe jos circa 800 m și trebuia să traversezi șoșeaua care trecea prin bratul Kassandra. Drumul era în pantă iar la întoarcere cînd marea îți storsese toată energia și soarele te-a batut cîteva ore în cap(sau pălărie) nu prea aveai spor la urcat dar făceam o pauză la jumatatea drumului la un magazinaș și savuram o bere Amstel din răcitor.
Plaja este frumoasa, nisip destul de fin, intrarea în apă destul abruptă.
Hoteleul are teren de tenis, un sah imens dar la vremea ceea nu eram pasionat decît să decoper fascinanta Grecie!
Siteul hotelului Palladium chiar si în româneste.

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com