AKH Viena

Revolut

duminică, 10 aprilie 2011

Podul suspendat din Bad Gastein, Stubnerkogel


O zona extrem de frumoasă unde amatori de sporturi de iarnă, adulți, copii, pasionaţii de plimbări, vom găsi o neuitată vacanţă în Valea Gastein cu cele trei localități de marcă Bad Gastein, Bad Hofgastein şi Dorfgastein.

Indiferent ce sporturi preferați sau practicați, în cele patru zone de schi din Gastein, puteți face absolut orice vă trece sau nu vă trece prin cap.

Dar dacă tot sunteți în vacanță uitaţi de stres şi criză, trageți frîna de mînă și dați atît trupului cît şi sufletului un binemeritat concediu de relaxare în Valea Gastein din Austria și totul o să merite pînă la ultimul cent, Euro-cent.

La Gastein veţi găsi prizele necesare pentru a vă umple din nou bateriile golite de servici.

Pe lîngă plimbări și sporturi de iarnă o să găsiți și baze de tratament de tipul SPA şi băile termale care vă oferă pachete complete de programe personalizate de cosmetică, modelare corporală şi relaxare, a căror servici se ridică la înălțime, indiferent de pretenţiile dumneavoastră.

La băile Felsentherme, Alpen Therme, găsiţi o multitudine de zone de relaxare şi agrement ve-ți fi fermecați de peisajul mirific din minunatele băi termale în aer liber.

Tratamentele oferite în Bad Gastein se folosesc de secole.

Băile termale cu radon, pe care le puteți face la Hotel Alpina din Bad Hofgastein, precum și galeriile termale, împreună cu băile de aburi asigură ameliorarea pe termen lung a simptomelor şi scăderea durerilor la numeroase afecţiuni medicale şi la recuperarea fizică după accidentări.

Un lucru interesant și foarte spectaculos îl reprezintă podul suspendat de 140 de metri lungime denumit Stubnerkogel” pe culmile munților în Bad Gastein.

Acesta este primul pod suspendat, la o altitudine de 2.300 m care poate fi vizitat pe tot parcursul anului îndiferent de anotimp.

Podul Stubnerkogel face parte din Almorama, o zona mirifică la care se poate ajunge foarte ușor datorită instalațiilor pe cablu.

Peisajele din Almorama sunt spectaculoase, podul putin cam infricosator totul este să nu prinde-ți o vreme cu vînt, dar nu vă faceți probleme din partea podului pentru că este proiectat să reziste la un vînt de pîna la 200 km/h

O priveliste de neuitat pe care sigur nu o vei uita curînd, vara acest pod este atracția regiuni, așa că programațivă concediul în Valea Gastein pentru că nu stiți ce pierdeți.

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com