AKH Viena

Revolut

joi, 8 decembrie 2011

Vrei sa stii daca te spioneaza cineva


Nu trebuie decît să instalezi pe telefonul tău neapărat să fie un smartphone aplicația de la Bitdefender -Bitdefender Carrier IQ Finder.
Această aplicație, detectează dacă cumva informaţiile stocate de pe smartphone-ul tău sunt colectate de compania Carrier IQ.
Prin intermediul unei aplicaţii ascunse pe care se pare că au instalat-o în urma unor înţelegeri cu anumite companii din industria mobilă şi IT acestia iti pot viola intimitatea.
Specialiști de la publicația Go4it susțin că pînă în prezent, cei de la HTC au fost prinşi cu motanul în sac, iar câteva dintre telefoanele cu Android au fost depistate "sero"" pozitive fiind contaminate cu Carrier IQ. Nu au scăpat de infestare nici telefoanele Apple din generaţiile mai vechi, dar şi anumite dispozitive cu sistem Symbian.
Soft-ul de scanare de la Bitdefender, nu te scapă de infestare,doar informează utilizatorul, ca aceasta să stie ce să facă.
Aplicaţia Bitdefender Carrier IQ Finder poate fi descărcată gratuit de pe Android Market la adresa https://market.android.com/details?id=com.bitdefender.ciqfinder.
Sursa aici

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com