AKH Viena

Revolut

joi, 11 octombrie 2012

Corali Studios Thassos


CoraliStudios este situat în localitatea Chrisi Ammoudia din insula Thassos, mai exact la intrarea în această localitate pe partea stângă.
Studioururile sunt situate la circa 700 metri de cunoscuta plajă Goldean Beach care are un nisip foarte fin, plaj fiind foarte lungă și lată iar intrarea în mare se face lin chiar foarte lin.
Sezlongurlie în septembrie sunt 5 euro plus o umbrelă.
Pe lîngă Studiorile Corali se găsesc și cîteva marketuri de unde se pot cumpăra  produse alimentare accesorii de plajă dar și suveniruri.
Studiorile Corali cu toate că sunt situate pe drumul principal din Chrisi Ammoudia zona în care sunt amplasate este o zonă liniștită departe de forfota de lîngă malul mării.
Studiorile Corali oferă cadrul necesar să te poți odihni în orice oră din zi și noapte.
Studiourile Corali pe exterior dar și pe interior se prezintă exact ca în fotografiile de pe siteul oficial.
Rezervarea și cazarea a decurs fără surprize neplăcute, surprinderea mea a fost că am putut rezerva o cameră fără a plăti un avans în prealabil. Acest lucru cred că a fost posibil datorită faptului că noi eram singurii turiști din vilă.
Totul a decurs și foarte repede, vineri dimineață am trimis un mail în care întrebam prețul și dacă au disponibilă o cameră pentru urmatoarea săptămînă, iar vineri în cursul zilei am primit prețul și confirmarea că au camere libere în perioada respectivă.
Vineri seară am comunicat propietarului că sunt deacord cu cele oferite iar în seara zilei de duminică voi ajunge pe insulă.
La studiouri se ajunge foarte simplu, pe soseaua care face turul insulei la intrarea in localitatea Panagia este o curba strinsă la stânga acolo există un indicator de orientare care de arată directia spre localitatea Chrisi Ammoudia.
Odată ajunși în localitate la circa 300 m pe partea stânga se află Studiourile Corali, cum am menționat și mai sus ele sunt exact ca în fotografiile de site.
Studiourile privite atît de afară cît și din interior sunt superbe ele fiind date în folosință de circa 4 ani.
Ele sunt foarte bine îngrijite atît la interior cît și la exterior. În fiecare zi administratori vilei,  aceștia fiind o familie de greci(pensionari se pare) și fiul acestora îngrijesc zona verde din jurul vilei da se ocupă și de curațenie.
Camere sunt foarte spațioase chiar foarte spațioase(la 25 euro/noapte) pot spune, mobilierul este nou, ales cu foarte mult bun simț iar totul este perfect armonizat și funcțional.
Baia curată, de marime medie, cu dotările necesare, unde găsim și un set de baie.(dus gel, șampon, crema de corp, cască de baie)

Camere se prezintă exact ca în fotografiile postate pe siteul oficial nici o fotografie nu este trucată totul este real.
Majoritatea camerelor, în fară de cele situate la parter au prevăzute cîte un balcon care este destul de spațios, unde poți servi dimineața cafeluța admirând în liniște vîrfurile munților din Thassos dar și în zare poți vedea marea Egee.
Camerele de la parter au menajată o mică terasă în fata intrări care suplinește foarte bine lipsa balconului.
Camere mai sunt dotate cu A/C cel puțin în luna septembrie fără cost suplimentar, o chicinetă cu plită electrică, un frigider de mărime medie(cu, congelator) și TV Lcd, dar din păcate numai cu posturi în limba greacă.
La etajul unu unde am fost cazat există și conexiune internet wifi de buna calitate și am putut vedea pe internet posturi TV românesti, nu știu dacă semnalul poate fi tot așa de bun și în restul vilei.
Mașina se poate parca în spatele vilei într-o livadă de măslini la umbră. O umbră ideală pentru zilele de vară toride.
La cere administratorii de fapt foarte amabili și foarte discreți pot pune la dispoziția turiștilor un grătar de care să vă puteți folosi, numai să cumpărați cărbuni de la magazin.
Cele 7 zile petrecute la Corali au fost cu adevarat zile de relaxare, vă recomand să luați în calcul acestă locație pentru un viitoare programare a concediului în Insula de Zmarald.
Curatenia în camere se face la 2 zile iar lenjeria se schimba la 4 zile, dar dacă este nevoie se schimbă oricind este nevoie.
Cam acesta a fost concediul la mare de anul acesta, sper că vom putea merge și la anul tot in Thassos, pentru că au rămas colțuri nedescoperite și foarte interesante. 

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com