AKH Viena

Revolut

marți, 9 noiembrie 2021

Cum facem sa nu platim cei 8 lei? pentru coletele din China

Text preluat nu îmi aparține

E simplu! Inainte sa comandam verificam daca se trimit cu urmatoarele metode de shipping:

Aliexpress Standard Shipping

Aliexpress Saver Shipping

Cainiao Super Economy

SunYou Special Economy

BSC Special Standard

Oricum marea majoritate a produselor se trimit cu metodele astea deci nu trebuie sa stam super atenti. Daca vedem ca e alta medota selectat default de catre vanzator/magazin atunci dam click acolo si schimbam pe una din variantele astea de mai sus ....daca este disponibila.

Si coletele astea sunt vamuite. Toate se vamuiesc acum. Doar ca la astea se face procedura gratuit in state precum Belgia, Olanda, Ungaria...si pleaca mai departe spre noi fara alte costuri.

Atentie la Cainiao Super Economy. Sa nu fie cu Global la sfarsit. Deci "Cainiao Super Economy" si NU "Cainiao Super Economy Global"!

De ce, totusi, platim cei 8 lei la anumite colete?

La coletele trimise cu China Post, adica cele care au CN la finalul trackingului, trebuie facuta vamuirea si asta inseamna ca noi platim 8 lei catre posta romana fiindca ne face serviciul asta. Si, da, intradevar ne face un serviciu fiindca asta inseamna ca se ocupa ei de declararea la vama cu H7 simplificat si noi scapam si de mers la vama si da stat la coada si de facut declaratii.

In concluzie: Cand comandam produse ieftine ne uitam atent si alegem metodele de shipping de mai sus ca sa ne fie rentabil. Iar cand comandam ceva mai scump oricum nu mai conteaza 8 lei in plus in minus. Si aici ma refer in special la "celelalte linkuri 😉 " Bine ca ajung toate la posta normala si nu avem chestii complicate de facut

Text preluat de pe facebook


Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com