AKH Viena

Revolut

sâmbătă, 29 mai 2010

Cautarea



Ajunsi acasa dupa dezamagirea de la Bucuresti am inceput sa cautam pe internet dar cu precadere in Europa o solutie a problemei noastre.
Am cautat tot ce are legatura cu esofagul cu, chirurgia esofagului.
Am gasit diverse spitale universitare de prin Franta, Germania, Austria, Anglia, Belgia la care am trimis zeci de mail-uri, dar dupa o saptamina de cautari nu am primit nici un raspuns.
Am gasit o doctorita(sau asistenta) in Italia care vorbise cu medici de la clinica unde lucra(particulara) si se putea face interventia acolo dar se facea clasic si recuperarea era de lunga durata cu toate ca pretul de acolo pentru o luna de spitalizare ajungea intre 5-7000 euro.
Intre timp ca sa mai uitam de acel sumbru diagnostic am inceput sa mergem pe la manastiri pentru a gasi macar linistea sufletesca daca cea trupeasca era un vuiet de durere.
Am fost la manastirea de la Vladiceni Iasi, unde acolo slujeste parintele Calistrat.
Dupa ce am stat de vorba cu el si ne-a dat un licar de speranta si spunindu-i ca am cautat pe internet prin mai multe tari el a spus ca Austria este cea mai buna alegere.
Ajunsi acasa am tot cauta pe internet si am gasit Blogul lui Andy Mihail caruia i-am spus ca am trimis mail la AKH si nu am primit nici un raspuns.
Si Andy ne-a sfatuit sa folosim faxul. Si asa am trimis zeci de faxuri nu numai la AKH.
Intr-o zi de vineri a sosit pe mail raspunsul de la AKH precum ca faxul a fost directionat spre chiurigia toracica, dar la chirurgia esofagului. Acolo este o sectie care se ocupa numai de boli ale esofagului.
Problema a fost preluata de Univ.Prof. Dr. Johannes Zacherl un om deosebit.
A urmat corespondenta pe mail cu dumnealui, care a cerut Cd cu tomograful.
Am trimis Cd cu un curier rapid si in 48 ore era la vienna la profesor pe masa.
Dupa studierea Cd a spus ca vede ca poate extirpa acea tumoare cu ajutorul robotului.
Ce am remarcat din aceste discutii pe mail, incerca sa imi ofere toate informatiile necesar mie ca sa imi dau seama ce se intimpla acolo si ce se va intimpla la vienna.
Cred si nu exagerez cu nimic dar mai mult am vorbit pe mail cu profesorul decit cu medici din bucuresti pe care ii aveam in fata.
La noi nu este comunicare intre pacient si medic.
Adresa personala a minunatului medic de numai 43 ani cu un CV impresionant.
Univ.Prof. Dr. Johannes Zacherl

41 de comentarii:

Ramona Barbu spunea...

Buna seara,
Directoarele de cautare pentru AKH Viena m-au trimis catre blogul dumneavoastra. Am citit postarea si mi s-a parut interesanta pentru ca am gasit foarte putine informatii pe alte site-uri si as vrea sa va intreb cum ati trimis faxul la clinica, daca ati folosit numarul de fax pe care-l afiseaza ei pe site, in ce limba ati tradus, cui v-ati adresat, etc. Ma intereseaza foarte mult desi am o problema diferita de a dumneavoastra dar, banuiesc ca "drumul" este acelasi. Va las si adresa mea de mail la care puteti sa-mi raspundeti: ramo_barbu@yahoo.com. Sper ca nu va rapesc prea mult din timp si astept cu interes raspunsul dumneavoastra. Multumesc mult.

Dan Pitulice spunea...

V-am trimis un mail.
Imi cer scuze tocmai acum citeva zile am vazut comentariul dumneavoastra sper sa nu fi fost prea tirziu

MARIA spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
MARIA spunea...

Buna ziua,
va rog mult sa ma ajutati si pe mine.Sunt intr-o situatie extrem de delicata,mama a avut un infarct si aici i s-a spus ca trebuie sa i se faca o operatie pe cord,un by-pass.
Cand ati cerut parerea doctorului ,pe fax ,mail ati platit ceva??
In engleza ati corespondat??Vi s-a spus de la inceput pretul operatiei?La ce numar de fax ati trimis?
Va rog sa-mi raspundeti ,pe mail:maria_ro70@yahoo.com
Va multumesc mult,
Maria

anca spunea...

buna ziua!
de 2 ani si 3 luni suferim o nesfarsita durere, atat eu cat si familia mea. tatal meu a fost diagnosticat cu neoplasm de rect inferior, stadiul IV. a suferit 2 operatii si medicul oncolog spune ca ar trebui facuta o interventie la ficat, unde are metastaze active. abia acum mi s-a deschis si mie mintea ca pot folosi formularele europene, cautand cu disperare o metoda pentru a-i face rost de un tratament care in Romania nu i se va aproba niciodata, pentru ca nu avem pile si nu sunt fonduri.
asa ca as incerca in strainatate(pe baza formularullui E112) si v-as ruga din suflet, daca se poate, sa-mi dati si mie cateva indicatii, pentru ca nu stiu cum sa procedez.
cum as putea lua legatura cu dr. Zielinski?(mail, fax, telefon)
se plateste ceva cand ceri parerea doctorului?
in ce limba se corespondeaza?
va rog din suflet sa-mi raspundeti pe mail:ancanicolae78@yahoo.com
va multumesc anticipat!

mihaela merza spunea...

Buna ziua,

Va rog din suflet sa ma ajutati. Problema cu care ne confruntam noi este diferita de a dvs., dar cum spunea dna Barbu "drumul" ar trebui sa fie acelasi. Aceleasi intrebari am si eu: la ce nr. de fax ati trimis (se trimite direct departamentului de care tine boala sau este un secretariat general care ulterior repartizeaza), in ce limba ati trimis faxul, daca ati platit ceva prima data cand ati vorbit cu medicul. Multumesc din suflet. Va las adresa mea de mail la care puteti sa-mi raspundeti: mihaela_hrin@yahoo.com. Sper sa nu va rapesc prea mult timp. Domnul sa va binecuvanteze!

Alexandru Bufteac spunea...

Buna ziua!Mama mea are cancer de sa.Iau in considerare un tratament in strainatate.Va rog frumos sa-mi trimite-ti amanunte despre cum a-ti procedat dumneavoastra la fel cum le=ati trimis si celorlalti.Va multumesc!

Alexandru Bufteac spunea...

Am uitat sa afisez adresa de e-mail.(atlantul333@yahoo.com)

Unknown spunea...

Buna ziua! Va trimit adr mea de email ( danmin20doncean@yahoo.co.uk) si va rog mult sa imi trimite-ti si mie detalii de cum pot intra in contact cu cei de la clinica AKH.

Ioana spunea...

Buna,

prietena mea cea mai buna a fost diagnosticata recent cu tumora craniana, are doar 34 ani si trece printr-o perioada extrem de grea din viata ei; v-as ruga mult sa-mi trimite-ti un nr de telefon si o persoana de contact de la aceasta clinica din Viena unde am un gram de speranta pentru prietena mea.

Va multumesc anticipat si va rog mult sa-mi raspundeti cu un emal la adresa: ioana.coman13@gmail.com

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Buna ziua,
Un unchi m-a rugat sa ma informez in legatura cu datele de contact pentru o eventuala operatie de neuropatie bilaterala la Clinica AKH. Din pacate nu am reusit sa le gasesc pe internet. V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu aceste date. (adresa mea de e-mail gildasavulescu@yahoo.com)
Va multumesc anticipat,
Gilda Savulescu

Dan Pitulice spunea...

am sa va trimit imediat pe mail date de contact

Buga Eusebiu Mihail spunea...

Si eu sunt in situatie dificila si caut sa ma adresez acestei clinici va rog mult ajutati-ma cu un numar de fax sau o informatie, va multumesc din toto sufletul si DUMNEZEU sa va aiba in paza

Dan Pitulice spunea...

Am nevoie de o adresa de mail sau numar telefon

Anonim spunea...

Buna seara. Tatal meu (60 ani) a fost diagnosticat cu scleroza laterala amiotrofica boala foarte rara fara tratament cu evolutie de 2-3 ani insa semnele si simptomele nu se potivesc acestei boli ci mai degraba unui sindrom paraneoplazic. Sunte familie de medici insa nimeni nu a putut spune nimic concret aici in Romania si starea lui se agraveaza rapid. Am vrea sa stim in primul rand un diagnostic de certitudine sa stim ce putem face pentru el. Ati putea sa ma direstionati spre clinica de neurologie a acestui spital si sa-mi recomandati eventual pe cineva cu care as putea vorbi? Va multumesc. Adresa de mail minimed"_rox@yahoo.com.

Dan Pitulice spunea...

am sa va trimit miine ce aveti nevoie pe adresa minimed_rox@yahoo.com
spr sa fie buna
o seara placuta

Basil spunea...

Buna ziua! Sotul meu a fost diagnosticat cu Colecistita acuta litiazica si reactie pancreatica necrotica. Nu este consumator de bauturi alcoolice. Deloc! Dar, microlitiaza a colmatat tot colecistul, am mers mai tarziu la medic si s-a agravat totul. In prezent este stabil. Primeste medicatie. Insa, in acest caz complicatiile pot fi fatale. Din cate m-am informat am inteles ca necrozele se pot elimina dar, nu la noi. Chiar si atunci sansele de supravietuire sunt destul de rezervate. As dori sa imi oferiti detalii cum se poate ajunge si, daca bine intuiesc avem nevoie de chirugie abdominala si/sau sectie de terapie intensiva. Ne descurcam cu engleza, dar nu si cu germana. Cum si unde sa trimit faxul? Ce acte sa trimit prin fax? Numarul de fax? Daca cunoasteti intermediari, va rog sa imi oferiti detalii. Multumesc mult! Silvia, Zalau mail: silvik21@gmail.com

myname spunea...

Buna seara,
Sunt o mama in varsta de 58 ani, cu cancer la plamani. Va rog mult de tot sa ma indrumati si pe mine spre chirurgie toracica de la AKH. Am tumori pe ambii plamanani si-n Roamnia mi s-a spus ca e inoperabil. Cum trebuie sa procedez?( date de contact, limba in care trebuie traduse documentele, etc.). Adresa mea de mail: bicutad@gmail.com.
Mii de multumiri di tot binele

Unknown spunea...

Buna ziua! Mă puteți ajuta cu informații despre cum pot lua legătura cu AKH urgent? Este vorba despre anevrism cerebral si vreau sa ajung acolo. Cum trebuie sa procedez? Va las un email holdingpress@Gmail.com. Va multumesc!

ttcr spunea...

Buna ziua! Avem o problema de natura neurologica si v-as ruga din suflet sa-mi spuneti cum sa intru in contact cu cei de la clinica din Viena (incercand sa minimizam costurile). Va multumesc! ramonad1406@yahoo.com

ttcr spunea...

Ati reusit sa intrati in legatura cu cei de la clinica? Avem si noi o problema similara.

ttcr spunea...

Ati reusit sa intrati in legatura cu cei de la clinica? Avem si noi o problema similara.

ttcr spunea...

Buna ziua! Avem o problema de natura neurologica si v-as ruga din suflet sa-mi spuneti cum sa intru in contact cu cei de la clinica din Viena (incercand sa minimizam costurile). Va multumesc! ramonad1406@yahoo.com

Dan Pitulice spunea...

Am sa va trimit un mail cu datele de contact dar la noi a functionat atunci dupa ce am trimis fax dupa ora 18, ca este pe automat.
daca vorbiti germana puteti vorbi ziua la AKH

Unknown spunea...



Buna ziua,

Tatal meu a fost diagnosticat cu o tumora la plamani. Luam in considerare varianta unei operatii la aceasta clinica din Viena si v-am fi foarte recunoscatori daca ne-ati putea furniza si noua datele de contact ale AKH. Pot comunica si in engleza cu ei ?

E-mail : mariusalexro@gmail.com

Va multumesc anticipat.

Unknown spunea...

Buna seara! Încerc din răsputeri sa-l conving pe doctorul meu curant sa ma trimită la un control la Viena, dar dansul spune insistent ca nu pot sa ajung acolo pe motiv ca nu am cetățenie.. lol!! Deci, am o boala din naștere, mucoviscidoza, care afectează in principal plămânii, sunt slab dezvoltați, mai nou au apărut si bronsiectazii si multe alte complicații.. fac aerosoli acasa, zilnic, de 15 ani de zile si deja încep sa nu mai suport chestia asta :( am doar 22 de ani, limita de viata la aceasta boala este de pana la 40 de ani, dar eu imi doresc din tot sufletul sa am o viata cât mai lunga. Transplantul, va fi singura mea soluție spre supraviețuire, mai devreme sau mai târziu. In prima faza as vrea sa merg la akh, la doctorii de acolo, la un simplu control si să-mi spună daca este cazul de transplant, cât mai pot aștepta, daca plămânii mei vor fi capabili sau nu, pentru ca eu sa duc o viata cât mai lunga si cât mai ușoară. Ajutați-ma, va rog, sa iau legatura cu un doctor de acolo. Dumneavoastră cum ati procedat, cui si cum ati trimis mail? Orice informație imi va fi de folos! Aceasta este adresa mea de mail: popa_iryna94@yahoo.com Mulțumesc din suflet!

Dan Pitulice spunea...

Sper ca sotia a trimis informatiile necesare, daca mai va putem ajuta cu ceva cu cea mai mare placere!

Unknown spunea...

Buna ziua ! As dori o informație referitor la o operație pe plămân pentru înlăturarea unui emfizemul Bulos ,am auzit ca exista o tehnica noninvazivă numita in termeni populari Umbreluțe ,As dori va rog frumos sa știu cum se numește aceasta operație in termeni medicali ,si dacă puteți sa-mi Spune-ți un preț aproximativ pentru operație .Va mulțumesc anticipat,Adersa mea este SONKOVICS.ANDREI@yahoo.com. Sau un nr de telefon la care sa m-a informez.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Buna va rog sa ma ajutati sa ajung la Viena la un chirurg care face operatie de paratiroida pentru sotul care face dializa de aproape 18 ani Va rog sa ma ajutati cum sa procedez sa ajunga la AKH VIENA adresa mea este rodiigabiigeorgiu@gmail.com

Unknown spunea...

Buna ziua. Mă confrunt cu un diagnostic crunt, us în Szeged: Scleroză laterală amiotrofica. Aș dori să mă ajutați cu informații astfel încât să pot ajunge la clinica din Viena. Vă mulțumesc. Adresa mea de mail: daniela.todor@ yahoo.com

Unknown spunea...

Buna ziua. Mă confrunt cu un diagnostic crunt, us în Szeged: Scleroză laterală amiotrofica. Aș dori să mă ajutați cu informații astfel încât să pot ajunge la clinica din Viena. Vă mulțumesc. Adresa mea de mail: daniela.todor@ yahoo.com

Alina spunea...

Ziua buna,Pace si lumina. Clinica AKH,se ocupa si de cancerele pancreatice? Va rog sa.mi dati un numar de telefon unde putem suna.Va multumim anticipat.alunafrasineanu@yahoo.com

Alina spunea...

Scuze,alinafrasineanu@yahoo.com

Unknown spunea...

Am fost diagnosticata cu gamapatie monoclonala de origine necunoscuta,am analize destul de proaste,as vrea sa iau legatura si eu cu ei.Se poate un nr de fax,in ce limba,adresa mail-pusapagu@yahoo.it ,va multumesc

Unknown spunea...

Buna ziua, fiul meu de 13 a fost diagnosticat cu diabet de tip 1 si medicul insista sa incepem tratamentul cu insulina. As vrea sa iau legatura si eu cu medicii de acolo.Se poate un nr de fax,in ce limba,adresa mail popescuelena748@gmail.com ,va multumesc

12 decembrie 2017, 13.22

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

ianuarie 2018, 20:18

Bună ziua. Fiți amabil şi dați-mi, vă rog, faxul sau spuneți-mi cum să iau legătura cu cei de la spitalul din Viena, în legătură cu un cancer panvreatic. Si în ce limbă trebuie scris mesajul pentru cei de acolo? E ok în engleză. Vă mulțumesc mult! Adresa mea de mail este: dana.lina@yahoo.com

Unknown spunea...

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu contactul pe care dumneavoastra il aveti de la AKH Viena, fax, email orice,
ma intereseaza partea de chirurgie toracica. Astept rapsunsul dumneavoastra pe adresa de email: anamaria.bogdan90@gmail.com.

miti spunea...

Buna seara.
De 3 ani incerc sa gasesc un diagnostic pt baiatul meu in Roamania.
Am tradus analizele medicale si am trimis e-amil la 2 departamente: endogrinologie pediatrica si nefro-gastroenterologie pediatrica. de doua saptamani. Nici un raspuns.
Va rog sa-mi transmiteti si mie detaliile pt a trimite fax la hmdumitru@yahoo.com
Multumesc!

pestisori

Booking.com