AKH Viena

Revolut

vineri, 18 iunie 2010

VESTEA CEA MARE

Dupa citeva corespondente pe mail cu Univ.Prof. Dr. Johannes Zacherl si dupa ce a studiat CD tomograf acesta a confirmat in mare parte diagnosticul pus in Romania dupa interpretarea tomografului.
Diferenta consta in metoda chirurgicala de rezolvare a situatiei.
In Romania totul se rezuma la afirmatia “incercam sa scoatem tumoarea cu robotul DaVinci iar daca nu iese o sa operam clasi, noi nu am mai scos tumori asa de mari dar incercam(pe pielea altuia ”, in AKH folosirea robotului era primordiala si vitala pentru amindoua partile. Pentru pacient ca suferinta era mult mai mica si recuperarea era mult mai scurta iar riscul aparitie unei complicati era minor spre inexistent.
Si spitalul avea de cistigat in sensul ca se micsorau foarte mult zilele de spitalizare iar costurile per pacient erau minime.
Univ.Prof. Dr. Johannes Zacherl a stabilit ca dupa ce aveam sa platim in contul spitalului, suma de bani rezultata dupa calculul estimativ, eram programati cam in termen de 3 luni urma sa ajungem la Viena.
Insa pentru noi 3 luni erau ca si cum ar trece 3 ani.
I-am explicat domnului dr.Johannes Zacherl ca este foarte mult 3 luni din punct de vedere psihic. Nu puteam sa mai suportam acest calvar care era ca un nor negru care in care intrasem si nu mai gaseam iesirea.
Intelegind disperarea noastra ne-a programat pe data de 21 iulie 2009 sa ne prezentam la spitalul AKH din Viena, corpul verde(existau doua corpuri portocali si verde) etajul 21(fiind ultimul etaj).
Din clipa aceea norul a inceput sa se risipeasca si noi am putut sa incerca sa credem ca am ales calea cea mai buna pentru a inclina balanta vietii in favoarea noastra.

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com