AKH Viena

Revolut

miercuri, 14 iulie 2010

Mădălina Manole a încetat din viaţă miercuri dimineaţă

Cântăreaţa a fost găsită de soţul ei în jurul orei 6.30. Acesta a alertat servicul de ambulanţă însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Artista ar fi împlinit miercuri 43 de ani. Era căsătorită şi avea un copil. Poliţiştii merg pe varianta sinuciderii, mai ales că Mădălina i-a trimis soţului un mesaj de rămas bun pe telefonul mobil. Potrivit unor surse, artista ar mai fi încercat să se sinucidă în urmă cu o lună. Solista suferea de o boală de inimă şi în ultima perioadă anulase mai multe concerte şi apariţii TV din motive de sănătate.
Principala ipoteză a anchetatorilor este sinuciderea, întrucât Mădălina Manole a luat mai multe medicamente, însă nu se ştie, deocamdată, ce fel de pastile. Medicii de la IML vor efectua necropsia asupra trupului Mădălinei Manole, joi, ca şi examene toxicologice. Necopsia va stabili cu exactitate cauza morţii sale.
Mădălina Manole, pe numele său real Magdalena Manole, s-a născut pe data de 14 iulie 1967, în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă”.
În ultima vreme, starea de sănătate a artistei era destul de precară. Imediat după naştere, ar fi suferit mai multe căderi de calciu, însă ulerior, medicii au vorbit de unele probleme
cardiace.

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com