AKH Viena

Revolut

luni, 28 martie 2011

Download filmulețe de pe Youtube fara instalareDownload filmulețe de pe Youtube fara instalare

Astăzi am căutat să descarc cîteva filmulețe de pe youtube, folosind browserul Google Chrome.
De ceva timp folosesc acest browser și sunt foarte mulțumit de el, cum se mișcă, de interfață și traduce automat orice pagină întîlnită.
La capitolul extensi sau addonuri stă cam slăbuț față de Mozila, dar toate au un început, de securitate nu am citit deocamdată nimic dar atîta timp cît nu navigi în ape tulburi nu are dece să te doară capul.
La fel pot să spun și de IE9(sistem de operare cu licență) care pe lîngă faptul că se blochează cînd îți este lumea mai dragă nu are nici prea multe extensi utile.
Dar să revin la găsirea unui utilitar pentru a descărca filmulețe de pe Youtube.
Tot întrebându-l pe vărul Google(rudă de suferință) am dat de acest site interesant „Windows For Us” pe care l-am băgat deja la favorite.
Ce ne spune în acest site, ne spune cum sa descărcăm filmulete de pe youtube fără a instalam nici un soft, să mai așezăm încă o piatră în cîrca sistemului de operare și așa cocoșat(eu am un Celeron care gîfîie săracu).
O să întrebați cum așa????(nici mie nu mi-a venit a crede) datorită acestui site este totul posibil.
Tot ce trebuie să faceți este să trageți linkul care corespunde browserului dumneavoastră în bara de preferinte iar cînd urmăriți videoclipul de pe youtube trebuie numai să da-ți click pe adresa din bară de preferințe.
După aceea se deschide o nouă pagină tot a siteului „Windows For Us” în care vă sunt afișate linkuri pentru download în ce format doriți să le descărcați, mp4, flv, mp3 etc.
Și așa veți avea videoclipul mult visat fără să instalați nici un program pe sistemul dumneavoastră
Am să atașez cîteva print screen-uri pentru o mai bună documentare.

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com