AKH Viena

Revolut

duminică, 27 martie 2011

Ora Pamantului

A-ți știut că ieri a fost „Ora Pamantului”, eu spre rușinea mea am aflat aseară tîrzîu cînd faptul era deja consumat. Teoretic am avut lumina stinsă între orele 20.30 - 21.30 cum trebuia să se întîmple, pentru că am fost plecat de acasă circa 4 ore.

Voi ați știut să, stinge-ți lumina?????

Earth Hour(Ora Pământului ) este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, Acest eveniment este promovat de World Wide Fund for Nature Australia.

Sâmbătă seară, între orele 20.30-21.30, la Palatul Victoria au fost stinse luminile exterioare şi interioare iar echipamentele electronice care nu au importanță vitală vor fi deconectate de la rețeaua electrică.

Pentru a marca „Ora pământului 2011” la nivel mondial, în tabloul acțiunilor de constientizare a problemelor mediului înconjurator generate de activitatea omului, se remarcă o Campanie, care în 2010 a reușit să strîngă foarte mulți simpatizanți din 128 de tari.

La noi, în ultimii trei ani, o parte din institutiile noastre au participat la Campania “Ora Pamantului”, urmând exemplul clădirilor emblematice de pe glob care au luat parte la acestă manifestare. Cetățenii din cele 128 de tări, organizaţii, companii şi instituţii au marcat Ora Pamantului, prin gestul simplu de stingere a luminilor. Acest lucru trage un important semnal de alarmă la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile și a încălziri globale.

În fiecare an instituțiile românești s-au alăturat campaniei desfașurate prin intermediul site-ului Orapamântului iar prin stingerea luminilor exterioare și a unora dintre cele interioare, au dat dovada că le pasă de Pământ.

În concluzie trebuie să protejăm cu orice preț ce ne-a mai rămas să ne gîndim la generațiile viitoare, la viitorul lor, la mediul înconjurător care ne dă viață și pe care trebuie să îl protejăm.

Videoclip Ora Pământului 2011

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com