AKH Viena

Revolut

joi, 31 martie 2011

Google Street View




Google Street View este un serviciu on-line de vizualizare a străzilor unei localități.

Din 8 decembrie 2010, serviciul acoperă și România.

Funcţionalitatea Street View a fost deja pusă la dispoziţia navigatorilor pe internet pentru unele dintre cele mai cunoscute locaţii cu semnificaţie istorică din Italia şi Franţa.

Printre locaţiile care merită cel puţin un tur virtual se numără Colosseum-ul din Roma.

Colosseumul este un monument turistic din Roma vizitat de foarte mulți turiști.

El este probabil cea mai impresionantă clădire-ruină a Imperiului Roman. Cunoscut sub numele de Amfiteatrul Flavian, Colosseumul era cea mai mare construcție a vremurilor sale și astăzi este cel mai mare amfiteatru antic care poate fi vizitat.

Château de Fontainebleau, un superb castel de la periferia Parisului ce a servit de-a lungul timpului drept casă pentru familiile regale din Franţa.

Castelul de la Fontainebleau s-a confruntat cu opt secole de continuă domnie. Fiecare membru al dinastiilor care au condus Franţa au reuşit să îi mențină tenul proaspăt. Regi şi regine, imparati si imparatese și-au adus aportul pentru a îmbunătăţi castelul.

Ansamblul constituie un palat imens cu grădini superbe, unde au avut loc foarte multe evenimente istorice.

Google Street View

Acolo unde autorismul Street View nu a putut pătrunde, imaginile a fost realizate cu ajutorul unei biciclete Google, unde sunt montate echipamentele de fotografiere.

Deocamdată Google Street View nu ne poate oferi imagini din interiorul clădirilor, dar cine poate știe limitele tehnologiei.

Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com