AKH Viena

Revolut

vineri, 1 martie 2013

Arion Vienna Airport Hotel


Ajunși în cameră hotelului Arion am constatat curațenia impecabilă din cameră și baie, mobilierul nou și bine întreținut. Darrr cum nu se poate fără „DAR camera era una cu două paturi la care se adăugase un pat suplimentar și așa devenise o cameră triplă cum cerusem în rezervare. Pentru că românul rămîne român oriunde s-ar afla el. Camera s-a aglomerată din cauza bagajelor, iar ca să ajungi la baie trebuia să faci slalom printre bagaje sau să participi la 50 metri garduri.
La Tv din cameră care era defapt un Lcd-ul atîrnat de perete deasupra patului suplimentar se putea recepționa numai programe în limba germană.
Dar grație internetului Wifi existent în hotel se putea ține legătura cu cei din țară sau să citesti o stire proaspătă.
Dacă nu detineți un electronic dotat cu Wifi puteți să folosiți un calculator din holul hotelului care este special destinat turiștilor.
Legătura Wifi se putea face grație unui user și parolă pe care trebuie să le luați de la recepția hotelului gratis, comunicați numai numărul camerei.
Camera pe care am ocupat-o nu a avut aer condiționat, frigider sau vreun minibar, dar cred că nici nu avea unde să îl pună că nu mai era loc.
Camerele de la hotel nu sunt prevăzute cu balcoane, pentru ca nici nu prea ai ce vedea ceva pitoresc din ele, decît poate cartierul Schwechat.
Camera era în fiecare zi inspectată de cameristă care își făcea treaba cu sîrguință și responsabilitate.
În prețul achitat a intrat și micul dejun care a fost la superlativ. Meniul fiind în mare parte același în fiecare zi dar produsele erau proaspete și din abundență pe platouri.
Restaurantul era prevăzut și cu o terasă unde fumători pot servi micul dejun împreună cu o țigare.  
În spațiul amenajat pentru micul dejun seara se transformă în bar unde se putea servi orice fel băutură de la bar contra cost.
Hotelul este situat în partea de sud a Vienei denumită și  Schwechat în apropierea aeroportului internațional Wienna
Cu toate acestea zgomotul produs de avioane nu se percepe din camere(cu geamul închis) gemul fiind din termopan.
Hotelul pentru cei care doresc o cazare bună cu servicii ireproșabile și cu un loc de parcare sigur și gratis este locul ideal.
Dacă nu doriți să folosiți mașina proprie există și o altă alternativă.
Folosind transportului public, care functionează  cu precizia unui ceas elvețian, la circa 15 minute de mers pe jos există o stație de tren rapid S7 care ne poate duce până în inima Vienei la stația de metrou Landstrase/Wien Mitte și de aici se poate folosi întreaga rețea de metrou a Vienei.Niciun comentariu:

pestisori

Booking.com